eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
the music of genesis - the watch
The Watch - Plays Genesis : A Prog Journey 1970 - 1976
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

The Watch is een inmiddels gerenommeerde band uit Milaan, Italië, wiens muziek is geïnspireerd door de progressieve rockmuziek uit de jaren '70 in het algemeen en de muziek van Genesis in het bijzonder.

Sinds 2001 bracht de band reeds 8 albums uit (met eigen muziek) maar sinds 2010 is de band haar eigen muziek gaan combineren met het werk van Genesis. En dat dan dus ook letterlijk: de band speelt de songs van Genesis niet klakkeloos na, maar geeft eigen interpretaties van de songs van de Engelse grootmeesters. En dat werd opgepikt door zowel Genesis fans als The Watch fans! Het bracht de Italianen inmiddels naar Engeland, Amerika en Canada.

En nu komen ze dus naar de Cacaofabriek. Vanavond kun je genieten van intense Genesis klassiekers uit de periode 1970-1976 (inclusief 'Trick Of The Tail').
Geniet van de Gabrielesque vocalen (en performance!) van zanger Simone Rossetti en de all-round instrumentale klasse van de gehele band.
Het is niet voor niets dat Steve Hackett over The Watch zei: "The Watch is a band of very talented people and I recommend them."

Zaal open vanaf 20.15 uur; show start om 21.00 uur.
Tickets kosten 17,50 euro in de voorverkoop; 20 euro aan de dagkassa.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek