eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
vinnie moore (ufo) & band
Vinnie Moore - Soul Shifter Tour 2022
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Dit is het verplaatste concert van 28 januari j.l. De legendarische gitarist Vinnie Moore, vooral bekend als lead gitarist van UFO maar ook als solo shredder, komt vanavond voor het eerst naar Helmond. Samen met zijn band staat hij garant voor een avondvol specataculair gitaarwerk.

Als jonge twintiger werd zijn debuutalbum 'Mind's Eye' op het befaamde Shrapnel-platenlabel uitgebracht; een instrumentale shred-klassieker die de basis legde voor een fantastische carrière die Vinnie Moore onder meer als gastmuzikant bij Alice Cooper ('Hey Stoopid'), Jordan Rudess (Dream Theater) en Destruction bracht. Daarnaast is hij sinds 2003 alweer de leadgitarist van het roemruchte Britse hardrock instituut UFO, waarmee hij verschillende albums opnam en over de hele wereld toerde.

Tijdens deze show zal Moore vooral materiaal ten gehore brengen van zijn laatste soloalbum 'Soul Shifter'; een album dat tot nu toe wegens Covid nog nauwelijks live ondersteund kon worden. Maar reken maar dat hij nog meer muzikale uitstapjes zal maken....

Support wordt verzorgd door Tara Lynch, eveneens een gitariste van de buiten categorie!

Zaal open vanaf 20.15 uur; support show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 20 euro in vvk; 23 euro op de dag zelf.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

alle concerten