eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
steffen morrison
Steffen Morrison - Soul Revolution Tour
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Dit is het verplaatste concert van oktober 2022. In oktober 2020 stond Steffen Morrison al eens in onze popzaal. Helaas was hij toen de enige die stond want in verband met corona moest het publiek toen zitten. En dat vond de uitverkochte zaal toen heel lastig en vervelend, want als je de soul muziek van Steffen hoort wil je alleen maar dansen....

En daarom komt Steffen vanavond met een complete band spelen, zodat we lekker kunnen dansen!

Steffen Morrison werd geboren in Paramaribo, waar hij deels wordt opgevoed door zijn oma, die een directe afstammeling is van het Akan volk uit Ghana. In de 11 jaren die hij in Suriname vanaf zijn geboorte doorbrengt is muziek het bindmiddel voor Steffen en zijn jeugdvrienden. Het is dan ook geen verrassing dat Steffen jaren later zijn doorbraak bij het Nederlandse publiek beleeft na zijn deelname aan The Voice Of Holland, het definitieve startschot van zijn muzikale carrière. Nadat Morrison in 2016 zijn EP 'Just Another Man' uitbrengt gaat het hard. Naast verschijningen op de nationale tv en radio en een succesvol festivalseizoen wordt de single 'Old Enough to Know Better' uiteindelijk verkozen tot Top Song op NPO Radio 2. In het najaar van 2017 trekt Steffen zich terug met muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer TJ Oosterhuis om te
werken aan nieuw materiaal. Het resultaat was het album 'Movin’ On'.

Corona gooide vervolgens roet in het eten bij de release van zijn laatste album 'Soul Revolution' maar die schade wordt nu dubbel en dwars ingehaald.

Support deze avond wordt verzorgd door Josh Island. Geboren in Engeland uit Nederlandse ouders, opgegroeid in Duitsland en Luxemburg, wonend in Maastricht. Josh Islands is een echte Europeaan. Deze Eeuropese persoonlijkheid weerspiegelt zich in zijn muziek: Catchy singer-songwriter pop met sterke soul en folkinvloeden, met als kern doordachte verhalen. Sting, Jamie Cullum en John Mayer behoren tot zijn inspiraties.

Reeds als 15-jarige muzikant in Luxemburg werd hij om zijn dynamische stem en energieke publieksinteractie bekend. Zo mocht hij voor 1500 man voor Passenger en James Morrison openen, deed hij mee aan Popronde en is hij nu regelmatig in Duitsland op tour. Op het podium is Josh een meeslepende entertainer. Hij doorbreekt de doorzichtbare barrière tussen artiest en publiek en betrekt luisteraars volledig bij de show - een zeldzame en vooral bijzondere ervaring.

Zaal open vanaf 20.15 uur; show start om 20.45 uur.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek