eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
yakoeza & bolder - krienouwa
Krienouwa - Yakoeza & Bolder
120 minuten
vr 10 jun 2022 - 20:45 - Popzaal

Krienouwa is een nieuwe muziekreeks waarin we elke maand 2 bands met een connectie met Helmond (van geboren en getogen, tot ik werk daar nu)de gelegenheid geven om op ons geweldige podium van de popzaal te staan om zo hun muzikale kunsten te kunnen laten horen en zien.

En vanavond gaan we er een flink tegenaan!

Wat te denken van Yakoeza?! Het gaat hier om een driemansformatie uit Hellmond met (ex-)leden van Hidden Guns, Streetpunk, Ragepyre en Alternator. Verschillende muziekstromen komen samen bij Yakoeza, zoals hardcore, metal, punk en stoner. Daarom is het ook niet gek dat Yakoeza met name beïnvloed is door Machinehead, Suicidal Tendencies en Pantera.
In de winter van 2021 duikt Yakoeza de studio in met Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock/Tankzilla). De single gaat ‘’Die’’ heten, een voorbode van de teksten van Yakoeza.

En eveneens present vanavond is Bolder, een band met Helmondse, Deurnese en Somerense roots die ongeveer een jaar bij elkaar zijn en in Helmond repeteert. Bolder staat garant voor een stevige brok death metal met als motto: we just love old school death metal!

Zaal open om 20.15 uur; de eerste band start om 20.45 uur.

zoek

alle concerten