eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
bluesroute helmond
Bluesroute Helmond - Hilltop Howlers en Copperhead County
180 minuten
zo 31 okt 2021 - 15:30 - Popzaal

Het is herfst en dus tijd voor de Bluesroute in Helmond. Ook dit jaar komen er talloze artiesten naar de stad om hun hart uit hun lijf te zingen en spelen.

Er treden twee bands aan in De Cacaofabriek.

We starten om 15.30 uur met Copperhead County, één van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op bluesy southern rock.
De band werd eind 2018 opgericht door een vijftal gepassioneerde southern rockliefhebbers, geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn "footstomping and beer raising tunes”.
Met 5 man sterk laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben.
Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock. Heerlijke meeslepende nummers gebaseerd op de vibe van de oldschool southern rock bands.

En dan gaan we vervolgens lekker door met smaakvolle en onvervalste rootsmuziek door de Hilltop Howlers, rechtstreeks uit The Boogie Barn, een repetitie schuur gebouwd uit dikke veldkeien en afgepelde boomstammen die op een diep verscholen plek in de Achterhoek staat. Southern Rock & Soul uit het oosten van het land. Muzikaal gezien ergens in het grensgebied tussen The Black Crowes, Rolling Stones en Lynyrd Skynyrd en met voormalige bandleden van: Jovink, Automatic Sam, Bloody Honkies, Backcorner Boogie Band.

En dat alles nog gratis ook!
De Bluesroute in de Cacaofabriek vanaf 15.30 tot 19.00 uur!

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten