eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
krienouwa
Krienouwa - Alverman & Forre Sterra
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Krienouwa is een nieuwe muziekreeks waarin we elke maand 2 bands met een connectie met Helmond (van geboren en getogen, tot ik werk daar nu)de gelegenheid geven om op ons geweldige podium van de popzaal te staan om zo hun muzikale kunsten te kunnen laten horen en zien.

Vanavond zijn Alverman en Forre Sterra aan de beurt.

Alverman is een progressieve, alternatieve rock band uit de regio Helmond en een groep die graag experimenteert. Zo is het niet raar om een bouzouki begeleid door elektronische drums voorbij te zien komen. Ze zijn geïnspireerd door New-wave, traditionele muziek, blues, progressieve rock, indie -en alternatieve-rock. Dit zorgt voor een diverse maar herkenbare sound. Als je eens benieuwd bent naar wat anders, laat je dan verrassen door Alverman!

Met verhalende teksten en songs vol verrassende wendingen maakt indierock band FORRE STERRA langzaam naam in het poplandschap. De Helmondse formatie, bestaande uit broers Lennert & Milan Klaui en Mike Huijbregts, haalt daarbij inspiratie uit verschillende genres en stijlen: zowel Beatlesque pop, verstilde folk als progressieve rock komt voorbij.

Zaal open vanaf 20.15 uur; eerste band start om 20.45 uur.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

alle concerten