eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
hillstone en kings & jokers - krienouwa
Krienouwa - Hillstone en Kings & Jokers
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Krienouwa is een nieuwe muziekreeks waarin we elke maand 2 bands met een connectie met Helmond (van geboren en getogen, tot ik werk daar nu)de gelegenheid geven om op ons geweldige podium van de popzaal te staan om zo hun muzikale kunsten te kunnen laten horen en zien.

We trappen deze reeks af met de bands Hillstone en Kings & Jokers.

Stel je voor: ‘een rock coverband met een écht vette show'. Die prikkelende gedachte was het begin van happyRockband Hillstone’. Muzikanten die hun sporen in de rock al ruimschoots verdiend hebben, bundelen hun krachten om een tribute te geven aan de beste pop/rock songs aller tijden op een manier
zoals je die nog niet vaak beleefd hebt. Lenny Kravitz, Abba, the Police,
Led Zeppelin….met ronkende gitaren, explosieve ritmesectie, een energieke frontman en twee backing vocals die zorgen voor de ‘ female touch’, ga je een avond met deze band niet snel vergeten!
Hillstone ‘shakes the stage’

Kings and Jokers prikkelt het publiek met een mix van blues en rock covers op eigen wijze gespeeld door ervaren muzikanten. Met een strakke groovy ritmesectie (bas en drums), het warme geluid van een Hammondorgel, een vette lead gitarist en een zanger die over een groot bereik beschikt, zou je kunnen stellen dat Kings and Jokers geen gemiddelde coverband is. De band gaat ook het wat steviger werk niet uit de weg. Ze spelen bekende nummers van bijvoorbeeld Pink Floyd en Deep Purple afgewisseld met muziek van gitaarhelden als Joe Bonamassa, Eric Clapton, Robert Gray, Matt Scofield en Jimi Hendrix.

Mooie aftrap van deze nieuwe reeks!
Zaal open vanaf 20.15 uur; eerste band start om 20.45 uur.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd