eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
piano in the dark - david hordijk
David Hordijk - Piano In The Dark
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Hoe luister je, als je niks ziet? Hoe ervaar je muziek, als dat het enige is dat er is? In wat voor verhaal kom je dan? David Hordijk neemt je mee op een muzikale reis in het donker. Door het donker, de muziek en beeldende verhalen, kom je op een plek waar de tijd zowel lijkt stil te staan als voorbij te vliegen.

David Hordijk is een jonge pianist en componist. Zijn stijl is filmisch, avontuurlijk, hedendaags klassiek. 'Pianomuziek van nu' noemt hij het zelf. Soms flirt hij met minimalistische elementen, waardoor zijn muziek een gevoel van tijdloosheid geeft. Op andere momenten is zijn stijl vrolijker en kleurrijk.

Davids spel is toegankelijk, maar boeit desalniettemin. Het doet denken aan componisten als Ludovico Einaudi (van de film 'Untouchable') en Yann Tiersen ('Amélie'). “Spelen voor mensen is wat ik het allerliefste doe. We leven in een snelle tijd met zo ontzettend veel prikkels. Wanneer ik muziek maak vergeet ik dat allemaal, vergeet ik alles om me heen en is er alleen nog maar de muziek. Dat gevoel, dat is wat ik mensen wil geven met 'Piano in the Dark'.“

Kaarten kosten 15 euro.
Zaal open vanaf 15.00 uur; show start om 15.30 uur.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek