eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
erwin java
Erwin Java Travel Party - Featuring Sean Webster
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

DIT IS HET VERPLAATSTE OPTREDEN VAN NOVEMBER 2021. Gitarist Erwin Java heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Brood's Wild Romance en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards. Inmiddels timmert hij al enige tijd aan de weg met zijn Travel Party....

Na het overlijden van zanger Harry 'Cuby' Muskee (2011) was hij in 2012 mede-oprichter van King Of The World, dat furore maakte en vier goed ontvangen albums uitbracht, waarna hij in 2017 zijn eerste solo album uitbracht: Keepin It Real.

Naast het touren met zijn eigen band is Java vanaf 2015 vaste kracht in de theaterprojecten van bluespromotor èn voetbalanalist Johan Derksen; die laatste zorgde er ook voor dat Java de afgelopen weken regelmatig de muziek verzorgde bij het TV programma De Oranjezomer.

Eén van de huidige Travel Party bezettingen is die met de uit Sheffield (UK) afkomstige zanger/gitarist Sean Webster (1976). Hij zal Java's Travel Party voor deze gelegenheid bijstaan in zowel stukken van Keepin ’it Real als materiaal uit Webster’s eigen omvangrijke oeuvre . De rest van de band bestaat uit muzikanten die Java op Keepin' it Real hebben begeleid.

Open 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur
Tickets: € 17,50

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek