eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
airbag
Airbag - Live 2022
100 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Dit is het verplaatste concert van januari 2022. Ja, je leest het goed! Onze Noorse vrienden van Airbag komen weer naar Helmond. En daar verheugen wij ons enorm op.

Ja, Airbag in Helmond is een traditie. De band stond al eens op het podium van het voormalige Helmondse podium Lakei, maar ook al vaker in de Cacaofabriek. Hopelijk kunnen we die traditie nog lang in ere houden!

Airbag staat garant voor een avond progrock van het allerhoogste niveau. De prachtige melodieën, de fraaie, melancholische zanglijnen van Asle Tostrup, het subtiele drums fundament van Henrik Fossum en (natuurlijk) de meesterlijke gitaarpartijen van Bjorn Riis.

We mogen deze avond werk verwachten van het album 'A Day At The Beach', het brilante laatste wapenfeit van de band, dat uitkwam net voor de coronapandemie, maar natuurlijk komen ook klassiekers en publieksfavorieten uit het gehele oeuvre van de Noren aan de beurt. En wie weet rond de band nog voor aanvang van deze show een nieuw album af en kunnen we daar ook werk van horen.
Hoe dan ook: het wordt weer genieten.

Zaal open om 20.00 uur
Show start om 21.00 uur
Tickets kosten 30 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek