eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
mine triuwa tour - under the surface
Under The Surface - Mine Triuwa Tour
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Under the Surface gaf concerten in 22 landen op 4 continenten. Van Colombia tot Rwanda, van Indonesië tot Noorwegen tot Tanzania. Al 5 jaar lang put de groep inspiratie uit de verschillende culturen en tradities die zij op hun mondiale omzwervingen tegenkwamen.

Al deze werelden zitten in Under the Surface, maar hoe goed kennen wij ons eigen land? Onze eigen geschiedenis? Vanaf Februari 2022 zal Under the Surface een nieuwe productie spelen waarin de groep op zoek gaat naar haar eigen achtergrond. Ons eigen ‘Nederlands’ zijn. Wat is onze folk traditie? Waar zit de verbinding met de verhalen die ver over onze grenzen worden verteld? Ook zal dan het nieuwe album MIIN TRIUWA worden gepresenteerd.

MIIN TRIUWA betekent ‘mijn erewoord’in het Oudnederlands, de taal die voor 1200 v. Chr. hier gesproken werd. Met hulp van het Instituut van de Nederlandse taal worden teksten in het Oudnederlands onderzocht, geschreven en vertaald. Muzikaal grijpt de groep terug naar hoe zij klonk in de verschillende werelddelen. Zowel in hun improvisaties als nieuwe composities.

Tijdens de concerten van Under the Surface in het najaar van 2021 zal de groep middels hun geïmproviseerde concerten een tipje van de sluier oplichten. en zullen flarden van het nieuwe repertoire en de teksten voorbij komen.
Bezetting Under The Surface:
Joost Lijbaart - drums & percussie
Bram Stadhouders - gitaar & composities
Sanne Rambags - zang & teksten


Zaal open om 20.15 uur; show start om 20.45 uur
Tickets kosten 15 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd