eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
admiral freebee - live @cacaofabriek
Admiral Freebee - Admiral Freebee Is Back
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Admiral Freebee vond zichzelf noodgedwongen opnieuw uit. Don’t Follow Me I’m Lost is de titel van de nieuwe EP van Admiral Freebee voorzien van schitterend artwork door Rinus Van de Velde. De admiraal komt met volledige bandbezetting naar Helmond.

Wie de voorbije tijd heeft opgelet, wist het al: Admiral Freebee is terug, but not as we know him. Een vervelende armblessure – de huisarts was formeel: té hard gerockt – dwong Tom Van Laere om zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Hij stortte zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, en allerhande electronica, en nam demo’s op met zijn smartphone. In de studio kreeg hij hulp van grootmachten uit Faces On TV, dEUS, Triggerfinger, dus een tussendoortje is dit zeker niet!


Open: 20.00 uur
Aanvang: 20.45 uur

De online kaartverkoop voor dit concert verloopt via Eventix; de verkoopvoorwaarden van Eventix zijn daar dan ook op van toepassing.
De verkoop aan de kassa verloopt via het ticketsysteem van de Cacaofabriek; daarvoor zijn de verkoopvoorwaarden van de Cacaofabriek van toepassing.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd