eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
handel goes tinder - lambertusconcert in cacaofabriek
Lambertusconcerten - Handel Goes Tinder
60 minuten
zo 27 jun 2021 - 12:00 - Popzaal

Een groot succes met uitverkochte zalen op theaterfestival de Parade Utrecht en Grachtenfestival Amsterdam in 2019! En nu dus in de Cacaofabriek!

“De voorstelling is een interactieve reis door het turbulente liefdesleven van Dorinda, een jonge vrouw die via de dating-app Tinder op zoek gaat naar de man van haar dromen”, aldus de makers. “Verschillende opera’s van Händel worden gecombineerd tot een spannend en hilarisch verhaal.”


Social media botst met de 18e-eeuwse muziek van G. F. Handel in de nieuwe multimedia-opera Händel goes Tinder.
Wanneer single twintiger Dorinda wordt gedumpt, gaat ze online op zoek naar de liefde van haar leven. Beste vriendin Tatiana staat haar bij door dik en dun. Vindt ze een man die een aria waard is, of wordt het een eindeloze parade van losers en “naar links swipen?”

Theater, comedy en klassieke muziek vinden elkaar in een nieuw verhaal, dat pijnlijke momenten van herkenning oplevert voor iedere smartphone-verslaafde millennial. Samen met het publiek maken de OperaBitches een interactieve reis door het desastreuze liefdesleven van Dorinda.

Sopraan Channa Malkin en violiste Anastasia Kozlova zijn de bedenkers van deze nieuwe productie “Händel goes Tinder”. Een tragikomisch drama met script en regie van Michael Diederich (bekend van o.a. All Together Now, Boom Chicago en diverse Joop van den Ende-musicals).

?Met muzikale ondersteuning van: AvinoaShalev (klavecimbel), Izhar Elias(gitaar) en Tony Overwater (violon).

Zaal open vanaf 11.30 uur; voorstelling begint om 12.00 uur.
Kaartverkoop gaat uitsluitend via de website van de Lambertusconcerten:
www.lambertusconcerten.nl

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten