eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
de muziek van neil diamond - neil diamond memories band
Neil Diamond Memories - The music of Neil Diamond
75 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Een mooie last minute boeking! De Neil Diamond Memories Band is inmiddels een bekende en geliefde band in de regio Helmond. De band heeft een kleine metamorfose ondergaan en start vanaf september met de nieuwe theatertour “A Legend in concert”. Als afsluiter van deze vervelende corona periode (laten we het hopen) speelt de band graag voor u nog een keer in de Cacaofabriek. Het kan weer , het mag weer, en ze hebben er onwijs veel zin in!

Het belooft een feestelijke beleving van formaat te worden. Een concert van D Neil Diamond Memories Band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. U kunt rekenen op onder andere ‘Beautiful Noise, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ ‘Rosie’ en natuurlijk ‘Sweet Caroline’. Zit Neil Diamond ook in uw hart?

Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt u samen met zijn 10- koppige band mee naar de glorietijd van de wereldster Neil Diamond. Een overweldigende 75 minuten durende muzikale en visuele show met de mooiste hits, vol met passie, emotie en herinneringen. Viert u dit muzikale feest met ons mee?

De show start om 19.30 uur (deuren open vanaf 19.15 uur)
Tickets kosten 17,50 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd