eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
solo tour 2021 - jack poels
Jack Poels - Solo Tour 2021
65 minuten
za 26 jun 2021 - 20:30 - Popzaal

Deze voorstelling is uitverkocht! In maart 2020 bracht Jack Poels nog zijn solo debuut album ‘Blauwe Vear’ uit, welke zeer positief onthaald werd door de pers. Zo noemde OOR het album “wonderschoon” en volgens het AD is het “een warme kruik in koude dagen”.

Jack vond het in februari van dit jaar alweer tijd voor nieuwe muziek, het album 'II'. De eerste single van dat album heet ‘Straks’ en gaat over een wandeling door de invallende duisternis waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. “Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt. Een troostende gedachte rondom de donkere dagen.

Ter ondersteuning van het nieuwe album zal Jack Poels, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans een aantal luisterconcerten geven. “We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering.” Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

In verband met de coronamaatregelen zal er een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn en doet Jack deze avond 2 shows.

Tickets kosten 23 euro.
Deuren open vanaf 20.00 uur; show start om 20.30 uur.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten