eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
willie wartaal dj set
Willie Wartaal - Willie Wartaal DJ Set & support by Jelle Verse
60 minuten
vr 09 jul 2021 - 21:00 - Popzaal

Woordkunstenaar Willie Wartaal ken je als rapper van De Jeugd van Tegenwoordig, als acteur of presentator op tv, van één van zijn vele samenwerkingen of van zijn gruwelijk vette dj-sets. En dan perst de beste man er ook nog een heerlijke solo EP uit. ‘Watskeburt?!’

Met De Jeugd scoorde WiWa tallloze hits en speelde alle festivals en clubs die er toe doen compleet plat. Maar ook als dj draait hij fiskes in urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands naar grote hoogtes. En dat kan je vanavond dus ook verwachten, net als een paar stukkies van zijn EP ‘Enkel Bangers’. Een mix van eclectische house en nog veel meer is het smakelijke menu. Kom maar door dj-Wiwa!

Jelle Verse
Wat een heerser is rapper Jelle Verse en niet alleen omdat hij eerder stage liep bij De Cacaofabriek. Nee, deze baas heeft 20.000 + streams per maand op Spotify en brengt de ene na de andere vlammende Nederlandstalige track uit. Check zeker zijn laatste video ‘Eenling’ en kom op tijd vanavond als hij ons opwarmt voor WiWa.

Tickets: € 15,-
Open: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd