eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
kristoffer gildenlow & band - tour 2021
Kristoffer Gildenlow - Support Platon Karataev
120 minuten
vr 03 dec 2021 - 20:45 - Popzaal

Afgelopen jaar kwam Kristoffer Gildenlöw nog in zijn eentje langs na de release van zijn album ‘Homebound’. Dit jaar staat er alweer een nieuwe release op het menu en daar hoort een concert mèt band bij. Samen met de rockers van Platon Karataev wordt het een decemberavondje genieten van echte rasmuzikanten.

Als je nog denkt: ‘waar ken ik die baas van?’ Kristoffer is een Zweedse multi-instrumentalist die sommige van jullie wellicht kennen als bassist van Pain Of Salvation (samen met zijn broer Daniel Gildenlöw), of als bassist van Kayak. Of van de Neal Morse Band, dat kan ook nog. Met Let Me Be A Ghost, dat later dit jaar verschijnt, brengt hij alweer zijn vierde soloalbum uit en dat eigen werk is intiem, donker, melancholisch en nostalgisch.

Platon Karataev
Even jullie speciale aandacht voor de opener van de avond, want dat is er niet zo maar ééntje. Platon Karataev is namelijk niet voor niks één van de meest gestreamde Hongaarse acts. Deze mannen schakelen van akoestische indie naar grootst klinkende rock anthems in een paar minuten. Indrukwekkend!

Tickets in vvk: € 15 euro
Zaal open: 20.30 uur
Aanvang: support start 20.45 uur

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd