eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
volle maan door brother moon
Brother Moon -Volle Maan
90 minuten
za 10 jul 2021 - 20:15 - Popzaal

De laatste kaarten! Alweer de vierde verplaatsing van dit optreden van Brother Moon, maar laten we ervan uitgaan dat we in juli eindelijk van de band kunnen genieten.

Brother Moon staat voor luistermuziek met een persoonlijk verhaal.

“Brother Moon? Nooit van gehoord.”
Brother Moon is er voor de theater- en festivalbezoeker die muzikaal verrast wil worden. Die zegt: “ik zie wel waar het culturele schip strandt”.

Brother Moon is gewoon een lokaal bandje uit de Peel. Maar wel eentje met drie ongeschoolde topmuzikanten en een conservatoriumdame. Bewust bij elkaar gebracht om hun eigen soort muziek te kunnen maken.

Wat mag je verwachten tijdens de voorstelling?
Je krijgt meerstemmige liedjes in de traditie van The Beatles en Fleetwood Mac. Tussendoor hoor je persoonlijke verhalen, die recht uit je eigen leven lijken te komen. Kortom: nieuwe muziek herkenbaar gebracht. Verwacht geen excentrieke uitspattingen; bij Brother Moon draait het om muziek en sfeer. De band legt al haar energie in het brengen van sterke, doordachte songs met een goed verhaal.

Brother Moon speelt vanmiddag hun Volle Maan voorstelling. Dat wil zeggen dat tijdens de nummers beeldverhalen worden geprojecteerd op een witte cirkel.

Reacties van theaterbezoekers:
• “Het eigen geluid en de achtergrondverhalen zijn uniek.”
• “Goed geschreven liedjes die je meteen pakken.”
• “Duidelijk een klik tussen alle bandleden.”
• “Gezellige boel, goede sfeer, lekker ontspannen en mooie muziek.”

Wie is deze band?
De band bestaat uit drie mannen en één dame uit de Peel. Nick Verberne (gitaar), Chris van de Ven (zang/bas), Michiel Snijders (zang/drums) en Jenne Snijders (zang/piano).
Jenne: “Ik bracht ons bij elkaar omdat ik een overeenkomst zag in onze muzikale talenten. Maar ook in onze Peelse bescheidenheid. ‘Doe maar normaal.’ In het begin van ons bestaan moesten we over een grote hobbel om onze eigen liedjes te schrijven. ‘Daar moet je toch Sheeran of McCartney voor heten? Niet Snijders, Verberne of van de Ven?’
Michiel: “De klik was er vanaf het moment dat we samen aan de keukentafel zaten. De sfeer tijdens de repetities is gezellig. We lachen hard. Drinken samen bier. Filosoferen over muziek en andere zaken.”
Nick: “We helpen elkaar om onze creatieve talenten ook echt te gebruiken. En zijn elke keer verbaasd als er een lied af is. ‘Hebben wij dat gemaakt?’”
Chris: “We nemen onze luisteraars graag mee in onze wereld van muziek, inspiratie, vriendschap en sfeer. Bij ons krijg je het echte verhaal. We doen onze uiterste best om onze nieuwe muziek herkenbaar te brengen.”

De show duurt 2 x 45 minuten met een pauze.
Zaal open vanaf 19.45 uur; show start om 20.15 uur.
Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten