eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
clan of xymox
Clan Of Xymox - Berlin Baustelle After Party
60 minuten
za 29 mei 2021 - 20:30 - Popzaal

Dit is een nieuwe datum voor het concert dat in februari 2021 zou plaatsvinden maar nu is verplaatst naar mei 2021. Clan Of Xymox komt weer naar Helmond!

Berlin Baustelle is/was de expositie welke loopt/liep tot het einde van 2020. Het einde van een bizar jaar. Voor iedereen. Niet in de minste plaats ook voor de cultuursector. Als Cacaofabriek vinden we het dan ook geweldig dat ondanks alle beperkingen en hindernissen we erin geslaagd zijn een fantastische expositie van Berlijnse kunstenaars neer te zetten en een al even fraai randprogramma daaromheen te zetten. En om dat allemaal af te sluiten hebben we de medewerking van Ronny Moorings en zijn Clan Of Xymox gekregen!

Ze worden gezien als één van de meest toonaangevende (dark) wave bands van de jaren tachtig; vanaf haar debuut uit 1985 bejubeld door zowel pers als publiek. En nog steeds geldt de Clan als ijkpunt. Vintage synths, galmende gitaren en donkere romantiek, dat is waar de Clan of Xymox voor staat. Met teksten die gaan over angst, depressie en pijn. Hopelijk kunnen we daarmee de ellendige periode van 2020 mee afsluiten.......

Zaal gaat open om 20.15 uur; show start om 20.30 uur.
Kaarten voor dit unieke, intieme concert kosten 20 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd