eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
jonathan alvarado en jessica denys
Lambertusconcerten - Jonatan Alvarado en Jessica Denys
60 minuten
za 17 apr 2021 - 12:00 - Exposities

In samenwerking met de Stichting Lambertusconcerten, organiseren wij enkele concerten in onze expo ruimte. Vandaag is het de beurt aan Jonathan Alvarado en Jessica Denys.

Jonatan Alvarado is een absolute topper! Hij begon zijn studie gitaar in zijn geboortestad Mercedes (Argentinië), waar hij zich later oriënteerde richting zang, compositie en orkestdirectie. Zijn interesse in historisch repertoire bracht hem naar het conservatorium van Amsterdam waar hij zich specialiseerde in zang en het bespelen van de luit en waar hij in 2017 cum laude afstudeerde. In 2019 was hij reeds de slotact van Classique en Plein Public op het Lambertushof en bracht hij het publiek in vervoering.

Jessica is een eigenzinnige gitariste met een grote passie voor klassieke gitaar en een sterke interesse in historische uitvoeringspraktijk. Ze studeerde klassieke gitaar aan het conservatorium van Antwerpen en aan de Hochschule für Musik und Theater in Hannover. Jessica geeft concerten in binnen- en buitenland en is als gitaardocente verbonden aan de muziekacademie van Geel, België.


Het duo Alvarado – Denys stelt zich als doel de dynamiek tussen zanger en instrumentalist te onderzoeken in historisch repertoire. Hierbij combineren beide musici muziek uit verschillende muzikale stijlperiodes en van uiteenlopende oorsprong. Hun werk bestaat uit het herontdekken van historische composities en arrangementen, en deze in een intieme setting uit te voeren voor een modern publiek. Een prachtig programma met twee bevlogen en getalenteerde musici!

Kaartverkoop verloopt via Stichting Lambertusconcerten (www.lambertusconcerten.nl)

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd