eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
the obscure
The ObsCure - Plays The Music Of The Cure
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Eén van de meest invloedrijke Britse bands aller tijden is ongetwijfeld The Cure. De goth/new wave band rondom Robert Smith bestaat natuurlijk nog steeds maar speelt erg weinig live. Daarom is het geweldig dat je vanavond kunt komen genieten van de live muziek van The Cure, uitgevoerd door The ObsCure. Doe je ogen dicht en je hoort The Cure.

Zoals gezegd, The Cure behoort tot de meest invloedrijke wave bands die er ooit zijn geweest. Ooit gestart als post-punk band en in de jaren tachtig en negentig geevolueerd tot meer 'pop-georienteerde' muziek met hitsingles als 'Just Like Heaven', 'Friday I’m In Love', 'Close To Me' en natuurlijk het door Adele gecoverde 'Love Song'.

Inmiddels timmert de band dus al 40 jaar aan de weg met een uitgebreid oeuvre dat bestaat uit post-punk, new wave, gothic music, pop, en rock liedjes. The Cure komt overal mee weg.
Helaas speelt de band weinig live en worden er ook maar weinig albums uitgebracht.
Hartstikke mooi dus dat The obsCure die leemte nu voor jullie invult! Een live show van The obsCure brengt jullie niet alleen het geluid van de The Cure, maar vooral het live gevoel, waarin respect voor het origineel hoog in het vaandel staat.

Doe je ogen dicht en ervaar het....

Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop; 17,50 euro aan de dagkassa.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek