eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
sister luck with support sweet inspirations
Sister Luck - A Dutch Tribute To The Black Crowes
75 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Dit optreden stond gepland in november maar is verplaatst. Je gekochte ticket blijft geldig voor deze nieuwe datum.

Inmiddels weten we dat de Black Crowes in oktober en november niet naar ons land zullen komen voor optredens. Balen natuurlijk. Maar wacht even, je houdt van de muziek van de gebroeders Robinson? Dan hebben wij voor jou het beste mogelijke alternatief: Sister Luck.

Er bestaan veel tribute-bands die het kunstje van hun grootmeesters aardig na kunnen doen. Dat is al een gave beleving voor de liefhebbers. Maar er zijn ook bands die de levende ziel van hun voorbeeld eren én er hun eigen krachten zichtbaar en hoorbaar aan toevoegen. Met die bezieling en drijfveren komen de heren van Sister Luck het publiek meenemen in een flow die muziekliefhebbers niet vaak genoeg kunnen ervaren. En de energie knalt van het podium af!

Rock ‘n’ Roll en Blues zijn de echte smaken die je bij dit optreden tot in de finesses zult proeven. De muzikale chemie van deze band is iets dat je móét ervaren. En de authentieke sounds laten je nog een week na afloop resoneren! Verwacht dus geen standaard bandje dat wel even wat songs naspeelt: het is alles of niks voor Sister Luck.

De grote hits komen uiteraard voorbij, veelal met smaakvolle eigen muzikale toevoeging. Denk natuurlijk aan 'Remedy', 'Hard to Handle', 'Jealous Again' maar bijvoorbeeld ook 'Seeing Things', 'Twice As Hard' en natuurlijk 'Sister Luck'. Ze staan garant voor een knallende set met 75 minuten heerlijkheid.

De band bestaat uit musici van Zuidoost-Brabant. En allemaal met veel ervaring door het jarenlang spelen op grote podia en festivals, onder andere in bekende tributes zoals die van Fatal Flowers, Anouk en Van Halen.

Met Sister Luck gaan ze - helemaal vanuit het hart - náár het hart!

Lead vocals: William Finta
Guitars: Ruben Heijster
Guitars: Frits Appel
Keys: Jorick de Kruif
Drums: Bardo Koolen
Bass: Coen Pots

Als support kom Sweet Inspirations mee, dat voor deze unieke gelegenheid bestaat uit Henri Zoetbrood (zang), Marc van Hout (gitaar) en Matthieu Cleijne (bas). Zij zijn allen lid van de band Living Room Heroes, dat normaliter enkel eigen werk brengt aan het publiek. Ze spelen in De Cacaofabriek een greep uit het werk van hun inspiratiebronnen en muzikale helden.

Ze geven met hun eigen ideeën kleur aan dat werk, wat zo bepalend is of was voor hun eigen muzikale reis - als band én individu. Kortom; een mooie, boeiende roadtrip door hun platenkast.

Let op: de band speelt 2 shows. Dit is de tweede show. De zaal is open vanaf 21.15 uur; show start om 21.30 uur.
Kaarten kosten 15 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten