eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
bandeville
Bandeville - The Music of Willy Deville
75 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Het optreden van Bandeville is uitverkocht! Dit optreden stond gepland in november maar is verplaatst. Je gekochte ticket blijft geldig voor deze nieuwe datum.

Bandeville - een graag geziene gast in de Cacaofabriek - brengt een swingende ode aan de Americana-muziek van Willy 'Mink' Deville.

Bandeville speelt songs voor een breed publiek, van jong tot oud. Voor mensen die nog nooit van Willy Deville hebben gehoord meestal een aangename verrassing.

Swingende Americana muziek uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, country en een vleugje rock melodieus bij elkaar komen. Naast muziek van Deville zelf horen we ook materiaal van muzikanten die hij bewonderde zoals John Hiatt en Ry Cooder en wat eigen werk van Bandeville in Deville-stijl.

Zelfs Yadonna West ,een fantastische blues- jazz zangeres uit New Orleans, die de wereld heeft afgereisd samen met Willy Deville en later met Neil Young, trad afgelopen jaar op met Bandeville.
Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Bandeville bouwt verder op de songs van Willy Deville, interpreteert en arrangeert, en maakt daarmee een “her-creatie” van deze prachtige songs.

De muzikanten van Bandeville zijn 6 oude rotten die hun sporen verdiend hebben in tal van bekende bands zoals Bots, Houdoe, Joe Coverband, en Trigger.

De band speelt 2 shows; eentje om 15.00 uur (zaal open vanaf 14.45 uur) en eentje om 17.00 uur (zaal open om 16.45 uur). Beide concerten zijn reeds uitverkocht.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten