eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
comedy for charity
Comedy For Charity - Lachen Voor Goed Doel
100 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Op initiatief van Floris de Vree organiseren we samen met hem een comedy middag voor een goed doel. Vier geweldige comedians laten je buik schudden en tegelijkertijd draagt u uw steentje bij aan de strijd tegen de ziekte van

Lauri (22 jaar) heeft al 10 jaar de ziekte van Lyme. De eerste vijf jaar hebben artsen haar een misdiagnose en de verkeerde medicijnen gegeven, waardoor haar lichaam erg beschadigd is. Het gevolg is dat ze nu 'stadium drie Lyme patiënt' is. Lauri is bedlegerig, zit in een rolstoel, krijgt sondevoeding, heeft hersenschade, ze raakt regelmatig verlamd en heeft veel en vaak pijn. Ook heeft ze vier jaar terug moeten stoppen met werk en school.

Toen ze eindelijk na lange tijd te horen kreeg dat ze Lyme heeft, is ze onder behandeling gekomen bij een Lyme specialist in België. Om die behandeling te betalen heeft ze vier jaar terug ook meegedaan aan Lopen voor Lyme. Dat heeft enorm geholpen, want hierdoor kreeg ze een kans om een goede behandeling te volgen. Helaas is nu vier jaar later het geld op. Afgelopen jaren behandelen zijn zeker niet voor niks geweest. Stapjes vooruit zijn gemaakt, zo heeft ze bijvoorbeeld voortaan geen zuurstofslang meer nodig, ze kan beter communiceren en ze ligt minder vaak in een donkere kamer. Zonder behandeling zal haar conditie in ieder geval achteruit gaan en zullen deze stapjes vooruit voor niets geweest zijn. We willen Lauri de kans geven om NOG MEER stappen vooruit te maken, zodat, stukje bij beetje, haar leven leefbaarder wordt.

Daarom deze middag.
Van de partij zijn Arie Koomen (natuurlijk bekend van 'Arie & Silvester' en van 'De Lama's'), Bas Birker (hilarische Nederlands-Belgische standup-comedian), Patrick Meijer (zeer bevlogen en met een unieke stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje; van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen) en een en ander wordt deskundig aan elkaar gekletste door Jasper Nieuwenhuis.

Deuren open om 15.30 uur; aanvang show om 16.00 uur.
Entree 10 euro!

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd