eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
this is jackson
This Is Jackson - The Hits
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

De datum van deze show is onder voorbehoud. Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona-virus is verplaatsing mogelijk, dit zal via mail en onze online kanalen bekend worden gemaakt. Bij geen verdere berichtgeving zal de show op deze datum doorgaan. Sinds 2016 brengt deze club een ode aan de King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells (USA) op zang, aangevuld met 4 topdansers én tweevoudig finalist van Turkey's Got Talent Fatih Kilci als Michael Jackson danser.

Na een jaar lang met het iconische Thriller-album te hebben getourd, houdt This Is Jackson het deze keer wat eenvoudiger. Ze spelen The Hits en niets dan de hits. This Is Jackson presenteert een avondvullende dwarsdoorsnede van alle mijlpalen uit het omvangrijke oeuvre van Michael Jackson, zowel solo als uit de lange carriere met zijn broers in The Jackson Five.

Alle hits komen in een moordend tempo voorbij zodat je geen seconde rust krijgt. 'Don't Stop Till You Get Enough'!

Het podium is volledig aangekleed en ieder nummer wordt op maat ondersteund door Visuals.

Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 21.00 uur.

De online kaartverkoop voor dit concert verloopt via Ticketmaster; de verkoopvoorwaarden van Ticketmaster zijn daar dan ook op van toepassing.
De verkoop aan de kassa verloopt via het ticketsysteem van de Cacaofabriek; daarvoor zijn de verkoopvoorwaarden van de Cacaofabriek van toepassing.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek