eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
the music of dire straits by dire strings
Dire Strings -A Tribute To The Music Of Dire Straits
100 minuten
za 20 feb 2021 - 21:00 - Popzaal

De datum van deze show is onder voorbehoud. Vanwege de huidige maatregelen omtrent het corona-virus is verplaatsing mogelijk, dit zal via mail en onze online kanalen bekend worden gemaakt. Bij geen verdere berichtgeving zal de show op deze datum doorgaan. Ben je ook zo'n liefhebber van de stem én de gitaar van Mark Knopfler van Dire Straits? Dan moet je komen luisteren naar Dire Strings.

Want deze band uit Duitsland - onder leiding van muzikaal wonder Alexander Moll - laat de tijden van klassieke songs als 'Sultans Of Swing', 'Brothers In Arms', 'Money For Nothing' en 'Telegraph Road' herleven.

Muziekliefhebbers die de band aan het werk zagen vertellen: 'doe je ogen dicht en je hoort gewoon de stem en de gitaar van Knopfler'.
Alexander Moll, voor wie bijvoorbeeld ook het werk van Eric Clapton geen geheimen heeft, wordt bijgestaan door maar liefst 8 muzikanten, zodat het visueel ook het nodige spektakel biedt; een tweede gitarist, bass gitaar, twee keyboard spelers, drums, percussie, pedal-steel guitar en een saxofoon.

Kom kijken en luisteren deze avond, waar muzikale geschiedenis wordt herhaald.

Zaal open vanaf 20.15 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop; 17,50 euro is de dagprijs.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd