eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
leif de leeuw band
Leif De Leeuw Band - Where We Are Heading Tour 2020
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Dit is de verplaatste show van maart 2021. De show is UITVERKOCHT. Leif de Leeuw en band presenteren deze avond hun kersverse studio album! De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw is met zijn zeskoppige band een van de grootste southern jam-band sensaties van Europa. De band onderscheidt zich door adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads.

Leif won al vanaf jonge leeftijd diverse muziekprijzen. Zo won hij tot twee keer toe de Sena Young Talent Guitar Award (2009 en 2013) en werd hij in 2016 door de lezers van het magazine ‘De Gitarist’ uitgeroepen tot beste blues(rock) gitarist van de Benelux. Voor 2017 is hij twee maal genomineerd voor deze prijs; als ‘Beste Gitarist Benelux’ én ‘Beste Blues(rock)/country/folk gitarist’. Ook de band viel meerdere malen in de prijzen. Zo wonnen zij eind 2014 de Dutch Blues Challenge en werden ze in 2015 uitgeroepen tot ‘Best Band 2015’ door de European Blues Awards.

De band stond enige tijd geleden al eerder in de Cacaofabriek toen met het project ‘Leif de Leeuw Band plays The Allman Brothers Band’. Dat was genieten en dat gaan we vanavond weer doen!

Zaal open vanaf 19.30 uur; show start om 20.00 uur.
Kaarten kosten 16 euro in de voorverkoop; 19 euro aan de dagkassa.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek