eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
def americans - a tribute to johnny cash
Def Americans - 12,5 jarige Jubileum
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Dit is een verplaatst concert. Reeds gekochte kaarten blijven beschikbaar voor deze nieuwe datum. Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum.

Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten.

Ook is er in samenwerking met Beerze Bier een exclusieve Pale Ale uit de brouwerij komen rollen speciaal om te proosten op dit bijzondere jubileum van 12,5 jaar Def Americans.

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerstehits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland.

Zaal open vanaf 20.00 uur; start show 21.00 uur.
Kaarten kosten 19,50 euro in de voorverkoop.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek