eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
exit north
Exit North - Exclusive Dutch Show
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Exit North is de band rondom Steve Jansen, de medeoprichter van Japan; één van de meest invloedrijke bands uit de jaren ’80. Samen met Thomas Feiner, Ulf Jansson en Charles Storm – allen multi-instrumentalisten - verkent hij met Exit North nieuwe muzikale wegen.

Steve Jansen – broer van David Sylvian – kreeg al eerder hulp van Feiner op zijn soloalbum ‘Slope’ uit 2007. Ze bleken een muzikale klik te hebben wat resulteerde in een nauwe samenwerking in de jaren die volgden. Ulf Jansson werkte met Feiner aan diverse projecten en zo werd het zaadje gepland voor een nieuwe band. Charles Storm – een Zweedse producer, engineer en multi-instrumentalist – werd later gerekruteerd en Exit North was daarmee een feit.

Wie houdt van het experimentele, veelal instrumentale solowerk van Jansen, maar ook zij die zweren bij het meer song georiënteerde werk van Japan, Rain Tree Crow en Nine Horses, zullen de muziek op ‘Book Of Romance And Dust’, het debuutalbum van Exit North, weten te waarderen. Het is een echt bandalbum geworden; het is veel meer dan de muziek van vier geweldige muzikanten.

De diepe stem van Feiner zit vol emotie en sluit naadloos aan bij de fantastische, rijke muziek van de band. Van ambient tot kinetisch en van rock tot mediatief: het komt allemaal voorbij bij Exit North.

Het optreden vindt plaats in Theater Speelhuis en tickets zijn te bestellen via de website van het Theater: www.theaterspeelhuis.nl.
You can order your tickets for this unique and exclusive concert through this website: www.theaterspeelhuis.nl

Zorg dat je erbij bent, bij dit unieke concert.
Het is vooralsnog het enige concert in Europa van Exit North!

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek