eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
muziek wijn food uit italie - aperitivo musicale
Aperitivo Musicale - With Glue's Avenue
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Een Italiaanse middag in de Cacaofabriek! Met muziek, wijn, hapjes die samen zorgen voor een authentieke Italiaanse belevenis in onze popzaal.

De middag wordt muzikaal ingevuld door Glue's Avenue, een trio bestaande uit zanger/gitarist Andrea Arnaldi, gitarist/zanger Lorenzo Spinozzi en bassist Roberto Bonazinga.
De band werd opgericht in 2018 en bracht in februari van dit jaar haar debuutalbum 'Glues' uit. De band heeft reeds veel verschillende optredens in eigen land achter de rug en komt nu voor de eerste keer naar ons land; hoe mooi dat dat in de Cacaofabriek zal zijn.

Deze middag zal er ook wijn voor u worden geschonken. Kenner en importeur van Italiaanse wijn Eros Bellistracci van Taste Of Piemonte selecteerde 5 heerlijke wijnen; u ontvangt bij binnenkomst 2 munten waarmee u 2 van deze wijnen kunt proberen. Natuurlijk staat het u vrij om ook meer wijnen te proberen.....

En tenslotte zullen er deze middag typisch Italiaanse hapjes worden gepresenteerd zodat we allemaal kunnen genieten van La Dolce Vita.

Deuren open vanaf 15.30 uur; aanvang 16.00 uur.
Kaarten voor deze middag kosten 17,50 euro (en dat is dus inclusief 2 munten voor wijn en hapjes)

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten