eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
toontje lager
Toontje Lager - Erop Of Eronder Tour 2021
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Dit concert is de verplaatste show van mei 2021 die in verband met de coronamaatregelen niet door kan/kon gaan. Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium.

Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.
Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten' en 'Het doet pijn'. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solohit van Mesie uit 1986.

Kortom, dit wordt een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur

Kaarten kosten 19 euro in de voorverkoop; 23 euro aan de dagkassa.
De online kaartverkoop voor dit concert verloopt via Ticketmaster; de verkoopvoorwaarden van Ticketmaster zijn daar dan ook op van toepassing.
De verkoop aan de kassa verloopt via het ticketsysteem van de Cacaofabriek; daarvoor zijn de verkoopvoorwaarden van de Cacaofabriek van toepassing.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek