eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
vijfde afbeelding van artiest
thank god its friday
Thank God Its Friday - Speciale Editie 5 & 20
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

In het kader van het 5&20 jubileum; nog eenmaal Thank God Its Friday!

In de jubileum periode van 5+20 - welke loopt van 23 maart tot en met eind juni - organiseert de Cacaofabriek verschillende activiteiten welke direct of indirect met ons jubileum te maken hebben. En dan mag Thank God Its Friday natuurlijk niet ontbreken. De succesvolle vrijdagmiddagborrel was jarenlang niet weg te denken. Zie daar, het linkje is gelegd.

En we hebben de hele 'crew' van destijds weer bij elkaar. Dat wil zeggen met presentator Daan Rooijakkers en met de redacteuren Sanne Schepers en Maartje Vos.

We hebben dus ook weer als vanouds 4 sprekers die een 'pecha kucha'- presentatie verzorgen:

1. Welkom thuis! Onze reis in Nederland. Gearriveerd in Nederland, en dan..?
Hoe pak ik mijn studie op? Hoe kom ik tot mijn recht? Twee jonge ex-vluchtelingen blikken terug op hun reis in Nederland en het belang van een buddy voor maatwerk ondersteuning.

2. Start-up - Femke van de Helmondse Kinderwebshop 3 Vosjes. Wat doe je als je een nieuw leven moet beginnen en maar één ding mag meenemen? Wat neem je mee? Wat ga je doen? En hoe? Waar? Waarom? Leuke stof voor een avond met vrienden. In het echt komt dit niet voor. Toch….? Eind vorig jaar gingen mijn inmiddels ex-superman en ik uit elkaar en verdeelden we ons gezamenlijke leven. Conclusie: ik houd de online speelgoedwinkel waarvan ik nog niet kan leven, verder niets. De verdeling was snel gemaakt. Maar daarna? Ik neem je graag mee op mijn wonderbaarlijke reis tot nu toe. Maak kennis met mijn wereld van sloopwoningen, hulp uit onverwachte hoeken, hartzeer, Poolse collega’s, koopjesjagen en ondernemen.

3. Mari van Berlo - Heeft Jezus ook ooit Gevoetbald
Mari van Berlo heeft het geluk gehad dat hij een academische studie heeft kunnen afronden. Als er bij zijn geboorte een zuurstoftekort was geweest door een vaste navelomstrengeling van enkele minuten of als er een chromosoompje de verkeerde kant was uitgelopen, had zijn leven er heel anders uitgezien. Dit motiveert hem om een groot gedeelte van zijn vrije tijd te besteden aan mensen met een verstandelijke beperking.

4. Johannes Bellemakers - Pelgrimstochten
Iedereen droomt daar wel van: het maken van een pelgrimstocht. Johannes Bellemakers dééd het ook echt. Johannes sprak op de TGIF XL editie in december 2015 al over zijn pelgrimstochten. De eerste tocht maakte hij in 2004 met zijn vrouw, fietsend naar Santiago de Compostela (2600 kilometer). Tijdens zijn pecha kucha zal Johannes ook vertellen over zijn andere pelgrimstochten.

Dit alles wordt natuurlijk weer muzikaal omlijst!
Vervolgens gezellig bijkletsen, een borrel drinken, een hapje doen, nog een borrel drinken, wat netwerken en tenslotte nog een borrel pakken.
Vanaf 16.00 uur in de foyer van de Cacaofabriek!

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten