eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
gore & tankzilla & temple fang
Gore & TankZilla & Temple Fang - Revanche Tour 2019
200 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Hier zijn we geweldig blij mee; wat een line up! Ja, je leest het goed, Gore is weer terug, met het album 'Revanche'. En dat gaat niet zonder slag of stoot natuurlijk.

Het trio staat - ook 25 jaar later - nog steeds garant voor unieke, instrumentale muziek van het zwaardere soort.
Gore is terug in de originele line up, dat wil zeggen Van Reede (gitaar), Marij Hel (bass) en Bardo Maria (drums)en muzikaal begeeft de band zich ook nu weer in het schemergebied van Noise, sludge, hardcore, en industrial.
Het nieuwe album 'Revanche' werd opgenomen met de hulp van niemand minder dan Terry Date! Inderdaad, dat is de man die werkte met bands als Slayer, Dark Angel, Pantera en Soundgarden.

Maar vanavond is ook TankZilla van de partij, het duo rondom Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock, The Blackest White) en drummer Marcin Hurkmans (Wolfskop). Het duo staat garant voor snoeiharde, riffgeoriënteerde rockmuziek. Zelf omschrijft de band haar muziek als 'TankZilla goes full-tilt boogie'. Dat wordt smullen!

Alsof dat nog niet genoeg is zal ook het Amsterdamse Temple Fang vanavond spelen. Herrezen uit de resten van Death Alley (bassist Dennis Duijnhouwer en gitarist Jevin De Groot) werd een nieuwe band opgericht (gitarist Ivy van de Veer en drummer Jasper van den Broeke) die muzikaal meer in de richting kroop van psychedelica en space rock. Muziek voor de liefhebbers van Monster Magnet, Blue Oyster Cult en Grateful Dead. Of zoals de heren het zelf formuleren: Rock and roll as a means to spiritual freedom!

Zaal open vanaf 20.00 uur!
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de dagkassa.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd