eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
urbanmatterz
UrbanMatterz Old School HipHop concert
360 minuten
Geen voorstellingen gevonden

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT URBANMATTERZ! 5TH EDITION: HISTORY IN THE MAKING! De vijfde editie van het jaarlijkse Oldschool HipHop concert, onderdeel van het UrbanMatterz Festival zal op 21 september los gaan met een dikke line-up vol exclusieve verrassende en eenmalige optredens van OldSchool grootheden uit de HipHop. met dit jaar o.a.: Stetsasonic, Whodini, 24k, Kurtis Mantronik en Just-Ice!

BELIEVE THE HYPE
Na de dik uitverkochte editie van vorig jaar doen HipHop fans er goed aan om alvast een van de 400 beschikbare tickets te scoren. Dit concert wordt grootser, vetter en verrassender dan alle vorige edities. Wat te denken van:

KURTIS MANTRONIK & JUST ICE: BACK TO THE OLD SCHOOL
De messcherpe producties van "King of the Beats" Kurtis Mantronik gecombineerd met het rauwe ongepolijste stemgeluid van voormalig uitsmijter Just-Ice a.k.a Sir Vicious. Een uitdagende samenwerking die in 1986 resulteerde in de klassieker “Back To the old school”. Een LP met uitsluitend hoogtepunten. Eenmalig en exclusief zullen ze dit album performen!

24K! WE HAVE NO ENEMIES
De geruchtenmachine draaide al even maar niemand durfde te dromen dat dit echt ging gebeuren. 24K, de legendarische rapgroep uit Eindhoven wiens roem eind jaren 80, in het toen nog internetloze Nederland, binnen no-time tot mythische proporties steeg maar plots van de radar verdween. Een gat achterlatend in het Nederlandse HipHop landschap. Op 21 sept vullen ze deze leegte met een eenmalig en exclusief optreden tijdens UrbanMatterz. Goud!

STETSASONIC: IN FULL GEAR
Inderdaad, The HipHop Band, Ook zij kozen voor UrbanMatterz om Oldschool fans te trakteren op hun klassiekers als Talkin' All That Jazz, Sally, let the music play etc etc. Of ze in full gear komen is niet bekend maar dat ze met de voltallige bezetting komen staat vast: Prince Paul, Frukwan, Wise, Daddy-O, DBC en Bobby Simmons. Go Stetsa!

-------------------------------------------------------------
DE KOMENDE TIJD ONTHULLEN WE NOG MEER ARTIESTEN.
Volg ons via sociale media om op de hoogte te blijven:
facebook.com/urbanmatterz
instagram.com/urbanmatterz
-------------------------------------------------------------

OVER URBANMATTERZ
Als iemand 5 jaar geleden had gezegd dat HipHop sterren in the Bronx elkaar zouden bellen over een vet feestje in Helmond zou je voor gek worden verklaard. Toch is het jaarlijkse UrbanMatterz Festival in Helmond inmiddels een begrip bij Oldschool HipHop liefhebbers in binnen en buitenland. De Line-up wordt ieder jaar imposanter en trekt zowel publiek als HipHop artiesten uit binnen en buitenland. Sprekende namen als GrandMaster Melle Mel, Kurtis Mantronik, Roxanne Shante, Rahzel, Jungle Brothers, Just-Ice, Kurtis Blow en T LA Rock traden al op. Het UrbanMatterz Oldschool HipHop concert is onderdeel van het jaarlijkse UrbanMatterz Urban en HipHop festival.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten