eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
live and butterflies tour 2019 - mystery
Mystery - Live And Butterflies Tour 2019
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

God ja, wat zijn we hier blij mee! Eén van de beste progrock bands van dit moment komt nu ook naar de Cacaofabriek. Al jaren zijn ze kind aan huis in De Boerderij in Zoetermeer en met hulp van hen mogen wij de band uit Canada nu ook op ons podium begroeten. Dat wordt muzikaal smullen!

De band werd reeds in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. Het duurde tot 2013 alvorens Mystery voor het eerst naar Nederland kwam. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen.

De afgelopen jaren waren zeer succesvol voor Mystery. Hun album 'Delusion Rain' uit 2015 kreeg lovende kritieken en behaalde zelfs de eerste plaats in de jaarlijst van Progwereld. En onlangs verscheen het nieuwe album 'Lies and Butterflies' wat nog een stap verder gaat: het is werkelijk een briljant album met fraaie zanglijnen, prachtige melodieën en zeer sterke composities. Het album is de aanleiding voor een tour door enkele Europese landen en in dat kader bezoekt de band dus ook de Cacaofabriek.

Deuren open vanaf 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 25 euro in de voorverkoop en 30 euro aan de dagkassa (indien beschikbaar).

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd