eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
long distance calling - boundless tour part 2 (with monomyth)
Long Distance Calling - With Special Guests Monomyth
160 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Ja, dit gaat een mooi avondje worden. Een avondje instrumentale muziek. Het Duitse Long Distance Calling komt in het kader van het tweede deel van de 'Boundless Tour' naar de Cacaofabriek en of dat nog niet genoeg is hebben we daar als speciale gasten Monomyth aan toe kunnen voegen.

Long Distance Calling bracht begin dit jaar 'Boundless' uit, een album waarop men weer teruggrijpt naar de beginperiode van de band. Dat wil zeggen een bezetting zonder zanger en met louter instrumentale muziek. Het album bereikte in eigen land maar liefst de 5e positie van de album top 100. En omdat de mannen uit Munster een speciale band met Helmond hebben, komen ze graag terug naar de Cacaofabriek voor een fantastisch optreden.

En als special guests hebben we dus Monomyth gestrikt. Over instrumentale muziek gesproken....De heren brachten in 2016 hun laatste studio album uit (het weergaloze 'Exo') waarna in 2017 gitarist Thomas van de Reijdt de band verliet. En hoe vervang je zo iemand? Dat kon eigenlijk maar door één man en die wist de band ook nog te strikken: Boudewijn Bonebakker (Gingerpig, Gorefest) is momenteel de axeman van de band uit Den Haag.
De band krijgt deze avond ruim de tijd om hun fantastische instrumentale krautrock over ons uit te strooien....

En alsof dat nog niet genoeg is zal de avond worden afgetrapt door Motorowl, een psychedelische doomrock band uit Duitsland.

Programma ziet er dan als volgt uit:
20.30 - 21.00 uur Motorowl
21.30 - 22.45 uur Monomyth
23.00 - 00.15 uur Long Distance Calling


Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 20.30 uur.
Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop, 25 euro aan de dagkassa.

zoek