eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
rob lamothe - solo, riverdogs & more
Rob Lamothe - Solo & Acoustic
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Wij zijn blij dat een van de meest briljante singer-songwriters weer naar de Cacaofabriek komt om zijn weergaloze muziek met ons te delen. We hebben het natuurlijk over Rob Lamothe, de zanger/gitarist die we vooral ook kennen als de frontman van Riverdogs.

Met Riverdogs - de melodieuze rockband waar ook Vivian Campbell deel van uitmaakt en die in ons land een Edison verdienden met hun debuutplaat - bracht hij vorig jaar plots een nieuw album uit, 'California'. Maar het blijkt lastig om de heren van Riverdogs gelijktijdig bij elkaar te krijgen voor optredens in Europa. Maar wanneer Rob alleen komt zijn we ook al dik tevreden!

Zijn live concerten zijn altijd intiem, persoonlijk en muzikaal van hoog niveau. De optredens staan vooral in het teken van de stem van de man: helder, eerlijk, gepassioneerd, warm.
Deze avond kunnen we gaan genieten van zijn solowerk, van nummers van Riverdogs en natuurlijk zullen er ook weer enkele covers voorbij komen (van Danny Wilson tot Bill Withers of Black Sabbath).

Warm aanbevolen, speciaal voor diegenen die kunnen genieten van zang van het allerhoogste niveau, zowel technisch gezien als qua emotie.

Kaarten kosten 12,50 euro in de vvk, 15 euro aan de deur.
Deuren open vanaf 20.00 uur; show start om 20.30 uur

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

alle concerten