eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
neil diamond - memories
Neil Diamond - Memories Tribute Band
180 minuten
Geen voorstellingen gevonden

De muziek van Neil Diamond is tijdloos, daar zijn we het allemaal wel over eens. De man met de bronzen stem heeft een scala aan nummers geschreven die iedereen kent en kan meezingen.

De Nederlandse “Neil Diamond Memories” tributeband met internationaal karakter neemt u mee terug naar de glorietijden van Neil in de jaren '70 in de sferen van zijn legendarische concerten "Hot August Night" en "Love at the Greek".

De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van 11 professionele, ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en in verschillende muzikale projecten . Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf in de jaren 70, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was.

De Neil Diamond Memories band is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerk. Niet alleen voor de échte fans, ook een echte aanrader voor alle muziekliefhebbers!

Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop/ 20 euro aan de dagkassa (indien voorradig).

zoek