eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
hardstyle in cacaofabriek - xplosion 7
Xplosion 7
360 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Ja, het is eindelijk weer zover: XPLOSION 7 gaat losbarsten in De Cacaofabriek te Helmond. De rauwste sounds en de hardste kicks zullen weer door De Cacaofabriek vliegen.
Ook voor deze editie heeft 4U Entertainment in samenwerking met De Cacaofabriek gezorgd voor een knaller van een line-up!

REGAIN
DJ Regain(PL) is niet meer weg te denken in Raw Hardstyle-scène. Met optredens op de grotere feesten zoals onder andere Decibel, Qapital en Intents Festival is Regain ondertussen een gevestigde naam.
Regain is te herkennen aan zijn experimentele rauwe sound, slopende kicks, angstaanjagende sferen en krachtige zang. In 2013 tekende hij bij de Heart for Hard sublabel :Indus3 . Zijn eerste releases waren 'Be Remade', 'Insane' en 'Bathed in Blood'. Aan het einde van 2014 bracht hij 'Push It To The Limit' uit op het belangrijkste label van Heart for Hard en bereikte daarmee de #1 positie in de Hardstyle.com charts. Niet veel later bracht hij weer een klapper van een track uit genaamd 'Broken'. En Regain zit niet stil, hij heeft inmiddels aangekondigd dat er binnenkort het eerste album van hem verschijnt!

MALICE
Aleandro Bollino en Davide Guernieri vormen samen het energieke rawstyle duo Malice. Deze twee rawheads afkomstig uit Genua(IT) hebben diverse knallers van tracks uitgebracht op het label Gearbox Digital, zoals 'F#ckin Die', 'Xtermination' en 'Disrespect'(samen met Unresolved). Tevens heeft Malice, samen met Rooler, een klapper van een remix gemaakt van Delete’s 'Mutants'.

ROOLER
Christopher Rossi alias Rooler werd geboren op 21 november 1994 in Genua Italië. Hij begon zijn muziek carrière in 2009 samen met Aleandro (eigenlijk 50% van Malice), onder de naam "Doubleconnection". Nadat ze besloten uit elkaar te gaan en ieder hun eigen weg kozen, ging Christopher muziek produceren onder de naam 'Lostworld'. In 2012 begon hij, samen met zijn vriend Fabrizio, te produceren als 'Unnamed'. Met deze alias zijn de tracks 'System Failure', 'Sunshine Of Black' en 'So High To The Rain(Mashup' uitgebracht.
Inmiddels draait Christopher sinds het einde van 2013 met de naam 'Rooler' en heeft hij diverse releases gehad bij het label Gearbox Digital.

LUMINITE
Luminite is een van de weinige hardstyle-dj’s die behoort tot de avant-garde van de Hardstyle muziek. Bij elke track garandeert hij een nieuwe inventieve, en unieke innovatieve manier om mensen in beweging te krijgen. Luminite heeft diverse tracks uitgebracht waaronder 'Be The Baddest', 'Destruction' en 'Break Ya Ankles'. Daarnaast heeft hij uiteraard al op diverse grote evenementen gedraaid zoals Defqon1 en Decibel.

THE SHADE
Nando Boukzir alias The Shade is de rising star in de Raw Hardstyle- scène. Met optredens op o.a. Defqon1, Intents Festival en Q-base timmert hij al aardig aan de weg. Ook is hij druk bezig in zijn studio met het produceren van tracks.


Volledige line-up:
Regain(PL)
Malice(IT)
Rooler(IT)
Luminite
The Shade
Jax
4Cer
Croniq
Rescuer
Hosted by:
MC Renegade
PFSquad MC

Vanaf 16 jaar!!!

zoek