eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
beapple
BeApple - A Tribute To The Beatles
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Een heuse Beatles avond in de Cacaofabriek!

De mannen van BeApple mogen zich met recht rekenen tot de betere Beatles vertolkers van dit moment. Met een direct herkenbaar geluid, gedragen door aanstekelijke meerstemmige vocalen en een groot gevoel voor details, hebben ze al een groot publiek weten te bereiken.
Hun toevallige ontmoeting in 2006 blijkt anno 2015 nog steeds een eindeloze bron van inspiratie te zijn. De uiteenlopende individuele muzikale achtergronden van de 'Eindhoven Four' spelen hierbij ongetwijfeld een belangrijke rol. Niet voor niets speelt BeApple 'The Beatles with a twist'. Dit bracht de band reeds de prestigieuze 'Beatles Unlimited Golden Apple Award' met hun versie van 'Fixing A Hole'.
Dat de band niet de gebaande paden van het Beatles Tribute circuit bewandelt is wel duidelijk en mag best worden beschouwd als een 'unique selling point'. Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat BeApple al meer dan 100 optredens achter de rug heeft, ook in het buitenland (Argentinië, Schotland, Finland). Maar gelukkig zijn ze vanavond dus dichter bij huis..

BeApple bestaat uit Alan Leijtens (zang, gitaar), Cees van Rooden (drums, zang), Rik van Stiphout (toetsen, zang) en Niels Tiebosch (bas, gitaar, zang).

zoek