eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
de grote cacaofabriek cultuurquiz
De Grote Cacaofabriek Cultuurquiz - Kunst, Muziek, Film, Literatuur
180 minuten
Geen voorstellingen gevonden

De Grote Cacaofabriek Cultuurquiz

Cultuur heeft ’t maar zwaar in deze tijden: bezuinigingen en dedain vanuit politiek Den Haag omdat het ‘te elitair’ is. Nee, dan liever ’n quiz, da’s tenminste voor het gewone volk! Weet je wat, dan combineren we die twee toch gewoon: zie daar, de eerste editie van De Grote Cacaofabriek Cultuurquiz.

Wanneer krijg je nu de kans je kennis te etaleren over Intouchables, Dubstep, Geer en Goor en Harry Potter om maar wat te noemen. Of The Fast & The Furious, Peter Buwalda, Gers Pardoel, het Scapino Ballet en Vincent van Gogh? En dan ook nog met je vrienden/vriendinnen/collega’s/gezinsleden overleggen en ’n biertje of wijntje erbij?

De Cacaofabriek presenteert een quiz rond film, media, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst. Zes bloedstollende ronden. Met gefotoshopte beelden, filmfragmenten, audio en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Maar daar kom je natuurlijk net niet op.
Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen, maar hé………eer en gezelligheid zijn natuurlijk belangrijker.

Duur: Ongeveer 3 uur (met Studio Sport ben je al weer thuis)
Schrijf je nu in per groepje van minimaal 2 en maximaal 4 personen door middel van het sturen van een mail naar info@cacaofabriek.nl o.v.v. kwis
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname!

zoek