cinelive

CINe_LIVE - Beleef het groots

Geen kaartje voor het concert van je favoriete artiest? De tickets voor internationale sportevent in no time uitverkocht? Geen probleem! Met Cine_Live beleef je internationale concerten, films, festivals en evenementen gewoon bij jou om de hoek. Groots én intiem tegelijk.  

Geniet van een geweldige totaalbeleving door middel van een gigantisch projectiescherm, een projector die streamt op bioscoopkwaliteit en het geluid uit de vele speakers. Alsof je er live bij bent! Daarnaast kent het Cine_Live-programma regelmatig iets extra's, zoals een voorgesprek met één van de makers of een nabeschouwing door mensen uit het vak, om je echt helemaal in het onderwerp onder te dompelen. Beleef het zelf, met Cine_Live.

Bekijk hieronder het programma.

30 apr | away - music by we stood like kingsHet neoklassieke post-rock viertal We Stood Like Kings uit Brussel bestaat al meer dan tien jaar. Op een unieke wijze weten ze meesterwerken van andere kunstvormen nieuw leven in te blazen. Ook met AWAY werpen ze een frisse blik op klassieke muziek. 

AWAY 2019 is een gedurfde ontmoeting tussen de muziek van We Stood Like Kings -en de eerste speelfilm van Gints Zilbalodis, een bijzondere filmische reis van een jongen die op weg naar huis gevolgd wordt door een groot zwart monster. Op dit nieuwe album, dat meer post-rock klinkt dan ooit, slaagt We Stood Like Kings erin om zowel de gespannen en riskante sfeer van het avontuur van de jongen als de emotionele ups en downs die hij op deze hachelijke reis doormaakt, te laten horen.

Meer info en tickets vind je hier. 

zoek