Tot en met 14 januari geen culturele activiteiten

Op 18 december heeft de overheid besloten om tijdelijk alle culturele instanties, horeca en niet-essentiele winkels te sluiten. Hierdoor vinden er tot en met 14 januari geen culturele activiteiten plaats en is het niet mogelijk om onze Brasserie te bezoeken. 

Mocht je een ticket hebben aangeschaft voor een van onze activiteiten in deze periode, dan ontvang je hierover zo snel mogelijk een mail met meer informatie. Gekochte tickets voor concerten in deze periode blijven geldig voor de nieuwe – nog aan te kondigen - data. Bezoekers die digitaal een kaartje hebben gekocht ontvangen van ons een informatiemail. Heb je kaarten gekocht aan de balie voor de periode tot en met 14 januari? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@cacaofabriek.nl met een foto van je ticket en je gebruikte gegevens bij aankoop (IBAN). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ondanks dat er geen activiteiten plaatsvinden, is de Creatieve Economie, waaronder Hans van Bragt, wel open. Zij zijn bereikbaar via de ingang aan de kanaalzijde.

zoek