Nieuwe coronamaatregelen vanaf 25 september

Vanaf afgelopen 25 september is de 1,5 meter-regel in het pand komen te vervallen. In plaats daarvan zullen wij het coronatoegangsbewijs in gebruik nemen. De Cacaofabriek is een openbaar gebouw en vrij toegankelijk. Echter om een filmzaal, de popzaal of de Brasserie te betreden dienen wij te vragen om een coronatoegangsbewijs. De exposities zijn daarvan uitgezonderd.

Het coronatoegangsbewijs betreft; een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je kunt dit aantonen middels de QR-code in je Coronacheck-App die wij zullen scannen. De gegevens op het coronatoegangsbewijs zal gecontroleerd worden middels een legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs)..

Wat neem je mee voor je bezoek? 

  • Je coronatoegangsbewijs; middels de CoronaCheck-App of uitgeprint op papier.
  • Je identiteitsbewijs
  • Je film- of concertticket
  • Belangrijk: check voor je bezoek al even of de app werkt, dat voorkomt teleurstellingen en wachttijden

Raadpleeg vóór jouw bezoek aan De Cacaofabriek onze pagina over de geldende coronamaatregelen. Zo ben je altijd op de hoogte van de meest recente maatregelen die wij hanteren. Let op: de pagina bevat de huidige geldende voorwaarden en wordt geüpdate bij ingang van de nieuwe maatregelen.

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

zoek