De cacaofabriek voorlopig gesloten voor publiek

Naar aanleiding van de in de persconferentie van 13 april aangekondigde verlengde corona-maatregelen zullen de deuren van De Cacaofabriek langer gesloten blijven. In de meest gunstige situatie zullen we eind mei weer open zijn voor bezoek. De creatieve economie en chocolatier Hans van Bragt zullen bereikbaar blijven via de ingang aan de kanaalzijde.

Bezoekers die digitaal een kaartje hebben gekocht ontvangen van ons een informatiemail. Heb je kaarten gekocht aan de balie voor de periode tot en met 20 april? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@cacaofabriek.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De geplande opening van de expositie ‘Tentoonstelling in Talloze Aktes’ op 24 januari zal verzet worden naar een nieuwe datum. Vanaf woensdag 21 april zal de expositie te bezoeken zijn. Houd daarvoor onze social media in de gaten.
Gedurende deze periode blijft het mogelijk om filmhuisfilms van De Cacaofabriek te bekijken met De Cacaofabriek Thuis. Via PICL kijk je namelijk eenvoudig onze mooie films thuis op de bank.

We hopen je snel weer te mogen ontvangen in De Cacaofabriek. Blijf gezond en creatief!

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

zoek