De Cacaofabriek tot en met 19 januari gesloten voor publiek

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van maandagavond 14 december om het coronavirus in te dammen, is De Cacaofabriek genoodzaakt om vanaf 15 december al haar culturele activiteiten tot en met 19 januari te annuleren of te verplaatsen en de deuren te sluiten voor publiek.

De creatieve bedrijven in De Cacaofabriek zoals de chocolaterie van Hans van Bragt en Omroep Helmond blijven bereikbaar via de zij-ingang van De Cacaofabriek.

We hebben de afgelopen weken veilig en op kleine schaal fantastische shows mogen draaien en onze bezoekers benadrukten ook hoe prettig het was om weer een bezoekje te kunnen brengen aan De Cacaofabriek. Dat doet ons goed en maakt ons dankbaar! Momenteel is onze foyer omgetoverd tot winter wonderland. Zo hebben we in De Cacaofabriek een gezellige kerstsfeer weten te creëren. Dit hadden we graag met je gedeeld, maar ten behoeve van ieders gezondheid en de druk op de zorg zijn we helaas genoodzaakt onze deuren tot en met 19 januari te sluiten.

We zullen alle kaartkopers van shows tot en met 19 januari zo snel mogelijk benaderen met nieuwe informatie en waar mogelijk een nieuwe datum. Vanwege het feit dat er landelijk veel verplaatst moet worden kan dit even duren. We rekenen hierbij op je begrip en laten je zo spoedig mogelijk meer weten.

Bezoekers die digitaal een kaartje hebben gekocht ontvangen van ons een informatiemail. Heb je kaarten gekocht aan de balie voor de periode tot en met 19 januari? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@cacaofabriek.nl met daarbij een foto van je ticket en je gebruikte gegevens bij aankoop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gedurende deze periode blijft het mogelijk om filmhuisfilms van De Cacaofabriek te bekijken met De Cacaofabriek Thuis. Via PICL kijk je namelijk eenvoudig onze mooie films thuis op de bank. Voor meer informatie zie https://cacaofabriek.nl/film/de-cacaofabriek-thuis.

We hopen je snel weer te mogen ontvangen in De Cacaofabriek. Tot die tijd wensen we je ondanks alle bijzondere omstandigheden prettige feestdagen en een voorspoedig 2021!

Blijf gezond en creatief!

Met vriendelijke groet,

Team De Cacaofabriek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd

zoek