WAH?! Cultuurweek in De Cacaofabriek

In de week van 20 t/m 23 maart staat de WAH?! Cultuurweek op het programma. Derdejaars scholieren uit Helmond proeven in deze week van cultureel aanbod.

Dat doen ze met een aantal gave workshops. In De Cacaofabriek staan een DJ-workshop en een workshop graffiti spuiten op het programma. 

De Cultuurweek WAH?! - een initiatief van CultuurContact - draait om beleving, inspiratie, verwondering. En het is voor jongeren de kans om iets te ontdekken wat ze misschien wel supervet vinden. Zo snuiven jongeren cultuur en wordt samen bevestigd hoe essentieel de culturele sector is. Ook - of misschien wel juist - voor jongeren. 

De WAH?! Cultuurweek is een initiatief  van CultuurContact. Daarvoor wordt samengewerkt met de Helmondse scholen: Carolus Borromeus College, Jan van Brabant College Molenstraat, Vakcollege Helmond, Praktijkschool Helmond, Jan van Brabant College Deltaweg en het Dr. Knippenbergcollege. En met Helmondse creatieve instellingen: Het Speelhuis, Het Annatheater, Bibliotheek Helmond-Peel, Museum Helmond en Kunstkwartier. 

zoek