Kleine cultuurcadeautjes deze maand via Wonka PodiaHet einde van 2022 nadert alweer! Het wordt guurder en kouder buiten. Om ervoor te zorgen dat iedereen er toch een beetje warmpjes bij zit deze tijd, trakteert Wonka Podia vanaf 28 november elke week op cultuur en ander lekkers. Kleine, hartverwarmende cultuurcadeautjes voor iedereen. Elke week open je een nieuwe verrassing op de Wonka Podia website.

Vanaf vandaag wordt er tot het einde van dit jaar elke maandag om 12.00u een nieuw cultuurcadeautje vrijgegeven. Klik hier om de cadeautjes te openen. 

Win de gouden wikkel
Maar dat is nog niet alles! Wonka trakteer je naast de online cadeautjes namelijk ook op de enige echte Wonka chocoladereep! Onder elke cultuurverrassing vind je een formulier, waarop je jouw naam en e-mailadres kunt invullen. Hier kies je tevens het podium waar je jouw Wonka chocoladereep op wilt halen (Kattendans Bergeijk, Theater de Hofnar Valkenswaard, Theater de Schalm Veldhoven, De Cacaofabriek of Het Speelhuis Helmond, Parktheater Eindhoven).

Je ontvangt een mail als jouw reep klaarligt in dit Wonka Podium. Door het ophalen van de reep maak je bovendien kans op het Wonka Gouden Ticket. In de grote stapel Wonka chocoladerepen is per podium namelijk 1 Wonka Gouden Ticket verstopt. Zit het gouden ticket in jouw chocoladereep? Dan win je 20 vrijkaarten (!) voor voorstellingen, films of concerten in het betreffende podium. Doe mee, geniet van onze cultuurverrassing, die overheerlijke chocoladereep en wie weet heb jij straks het Wonka Gouden Ticket in handen! 

Meer info en actievoorwaarden vind je op wonkapodia.nl

zoek