Nieuwe expo vanaf 10 dec 'Myths of the Near Future' opent met performance op 9 dec

Op vrijdagavond 9 december om 19.00 uur opent de tentoonstelling 'Myths of the Near Future' van Unlimited Dream Company, de kunstenaarspraktijk van Paul Segers (Eindhoven, 1976). De tentoonstelling zal vanaf 10 december tot en met 15 januari 2023 van 13.00 - 17.00 uur dagelijks te zien zijn in De Cacaofabriek Expo (gratis toegang).

Myths of the Near Future

De installaties en performances van Paul Segers confronteren het publiek vaak met surrealistisch aandoende situaties. In Myths of the Near Future brengt Segers nieuw werk samen dat de afgelopen twee jaar is ontstaan en waarvan de losse werken op verschillende plekken zijn getoond, maar nog niet in relatie tot elkaar. Met het samenbrengen van de werken gaat Segers op zoek naar die momenten, waarin werkelijkheid, metafoor en fictie elkaar overlappen en versterken.

Unlimited Dream Company

De kunstenaarspraktijk Unlimited Dream Company (UDC) is opgericht door Paul Segers in 2015 (in Edmonton, CA) en is momenteel gevestigd in Helmond. UDC produceert tekeningen, films, installaties en performances. Daarnaast geeft UDC kunstboeken uit.

Lees hier meer over deze tentoonstelling.

zoek