Nieuwe reeks Under the Rainbow start op 09 DEC met cadeau aan de stad

Performancegezelschap Zwermers brengt bijzondere Pan~//Catwalk tijdens kick-off Under the Rainbow in De Cacaofabriek

Je was er misschien bij, vorig jaar? Of je was van plan te komen kijken? Helaas gooide een lockdown toen roet in het eten, wat betreft onze aftrap van Under the Rainbow | een inspirerend programma over identiteit. Dit jaar proberen we het gewoon weer! Op vrijdag 09 december einde middag trappen we een nieuwe reeks af met een bijzondere ode aan de kleurrijke en veelzijdige mens. Deze kick-off is gratis toegankelijk, iedereen is welkom.

Van versleten spijkerjack tot extravagante glitterjurk. Onze kleding is een uitdrukking van wie we zijn, willen zijn, en soms moeten zijn. Met twee performers, een violist en een onophoudelijke rij outfits brengt Zwermers een ode aan de kleurrijke en veelzijdige mens in Pan~//Catwalk. Wat zegt die ‘tweede huid’ over ons? Draagt de mens kleding of wordt de mens door kleding gedragen? Dompel je onder in een onophoudelijke stroom van kledingwissels ondersteund door een eenmansorkest met viool en loopstation, geïnspireerd op componisten als Hauschka en Philip Glass.    

Under the Rainbow
Met Pan~//Catwalk trappen we een nieuwe reeks Under the Rainbow af, een inspirerend programma over identiteit. Verwacht deze winter een flink aantal kleurrijke, culturele evenementen die allemaal op een andere manier ruimte creëren, kleur geven, ijs breken en scherpstellen. Bekijk het hele programma hier. 

Paarse vrijdag
Deze kleurrijke kick off is gratis toegankelijk, iedereen is welkom. Meer Under The Rainbow op deze Paarse vrijdag? ’s Avonds zie je Bros, een romantische komedie over twee mannen met bindingsangst.

foto: Jostijn Ligvoet Fotografie

zoek